Διαδικασία Παραγγελίας

Σκοπός μας είναι η εξυπηρέτηση σας μέσα από μια απλή, γρήγορη, ασφαλή και ευχάριστη διαδικασία συναλλαγής και παραγγελίας με την ακόλουθη διαδικασία:

  1. Αν είστε μέλος του ηλεκτρονικού μας καταστήματος «Συνδεθείτε» πληκτρολογώντας το email και password που ήδη έχετε καταχωρήσει.
  2. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μπορείτε να «Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό» καταχωρώντας το email σας για να εγγραφείτε σαν μέλος και να απολαμβάνετε προνόμια, προσφορές και ενημερώσεις!
  3. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε το είδος που σας ενδιαφέρει ως απλός επισκέπτης.
  4. Επιλέγετε το προϊόν που θέλετε και κάνετε «κλικ» στο σχετικό εικονίδιο «καλάθι» προκειμένου να αγοράσετε το είδος που σας ενδιαφέρει και να το προσθέσετε στο καλάθι σας.
  5. Κατά τη διαδικασία της αγοράς υπάρχουν αναλυτικά τα βήματα που σας καθοδηγούν για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  6. Μετά την παραγγελία σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email (στο email που μας έχετε υποδείξει) ή / και μέσω τηλεφώνου για να επιβεβαιώσουμε την παραγγελία σας. Εάν δεν καταστεί εφικτή η επικοινωνία μαζί σας, η παραγγελία παραμένει εκκρεμής για μία εβδομάδα. Αν παρέλθει άπρακτη η άνω περίοδος η παραγγελία σας θα ακυρώνεται αυτομάτως.
  7. Αποδεκτές είναι οι παραγγελίες οι οποίες γίνονται από την Ελλάδα και κατ’ επέκταση αποστολές εμπορευμάτων γίνονται μόνο εντός της Ελλάδας. Η παραγγελία αποστέλλεται στη διεύθυνση που ο πελάτης έχει υποδείξει, με μέσα που η εταιρία μας έχει επιλέξει. Η αποστολή της παραγγελίας γίνεται εντός 10 (δέκα) εργασίμων ημερών και με κόστος αποστολής, για το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε στη σχετική παράγραφο «Διαδικασία και κόστη παραλαβής/αποστολής». Υπάρχει επίσης η δυνατότητα δωρεάν παραλαβής της παραγγελίας σας από την έδρα της επιχείρησής μας,  25ης Μαρτίου 21 Καβάλα -Ελλάδα

 

ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ

Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες, μη διαθεσιμότητα υλικών εκ μέρους των προμηθευτών μας κ.λ.π.) αδυνατούμε να παραδώσουμε τα εμπορεύματα εντός του προκαθορισμένου χρόνου των 10 ημερών από τη λήψη της παραγγελίας σας, θα επικοινωνήσουμε το ταχύτερο δυνατό μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπ’ αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

 

ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Οι αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων είναι οι τελικές (συμπεριλαμβάνεται δηλαδή ο Φ.Π.Α). Η εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα μεταβολής των τιμών που αναγράφονται στο ηλεκτρονικό της κατάστημα, ρητώς νοουμένου ότι οιαδήποτε μεταβολή των τιμών δεν επηρεάζει παραγγελίες οι οποίες έχουν ήδη τοποθετηθεί από τον πελάτη και οι οποίες θα εκτελούνται με την τιμή που ίσχυε κατά την τοποθέτηση της παραγγελίας.

 

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας υλικών για την κατασκευή του παραγγελθέντος είδους εκ μέρους του προμηθευτή μας, γεγονός που θα έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση του χρόνου παράδοσης, η εταιρία μας θα ειδοποιεί τον πελάτη για την καθυστέρηση παράδοσης του είδους. Αν κριθεί από τον πελάτη ότι η καθυστέρηση παράδοσης καθιστά τη συναλλαγή ασύμφορη, τότε ο πελάτης μπορεί να ζητήσει την ακύρωση της παραγγελίας για το συγκεκριμένο είδος. Υπάρχοντα άλλα είδη στην δοθείσα παραγγελία θα παραδίδονται κανονικά. Εξαιρείται η περίπτωση αγοράς με πιστωτική κάρτα όπου δεν είναι δυνατόν να παραδοθεί μέρος της συνολικής παραγγελίας.